Informacje o sprzedawcy: Pokaż zdjęcia z ogłoszenia
Od 4 lat wypiekamy chrupiące pieczywo z produktów naturalnie bezglutenowych na tym samym zakwasie od samego początku. Nasze chlebki mają w swoim składzie tylko to co niezbędne do świetnego smaku, wyglądu oraz sytości. Nasze chleby nie są zalecane dla osób z celiakią bądź innymi chorobami, przy których koniecznej est całkowite wyklucznie glutenu. Więcej informacji: www.manufakturachleba.pl www.facebook.pl/manufakturachlebawroclaw
Nasza pierwsza przekąska – idealna żeby chwycić do pracy czy też cudowny dodatek do sałatek i dobrej oliwy. Świetnie się sprawdzi na pikniku.

Jej ogromnym atutem jest puszystość i zawartość wysokobiałkowej mąki z ciecierzycy. My naprawdę się o nią prawie bijemy jak wychodzi z pieca.

Skład:
mąka z ciecierzycy,
mąka ziemniaczana,
mąka z tapioki,
mąka ryżowa,
woda,
olej rzepakowy,
sól,
agar-agar,
drożdże,
posypka: sól i rozmaryn.

Szacunkowa waga: 180 g.