Informacje o sprzedawcy:
Pokaż zdjęcia z ogłoszenia
Od 4 lat wypiekamy chrupiące pieczywo z produktów naturalnie bezglutenowych na tym samym zakwasie od samego początku. Nasze chlebki mają w swoim składzie tylko to co niezbędne do świetnego smaku, wyglądu oraz sytości.
Nasze chleby nie są zalecane dla osób z celiakią bądź innymi chorobami, przy których koniecznej est całkowite wyklucznie glutenu.
Więcej informacji: www.manufakturachleba.pl
www.facebook.pl/manufakturachlebawroclaw
Zdrowe, domowe ciasto o egzotycznym smaku.
Bez mąki pszennej, żytniej, owsianej, czy jęczmiennej, bezmleczny, bez gotowych mieszanek, ani ulepszaczy. Doskonały jako zdrowy deser, rozgrzewający, wytwarzany metodą rzemieślniczą (jak domowe ciasto).
Skład:
W każdym chlebie są:
-2 dojrzałe banany,
-mąka gryczana jasna,
-mąka kukurydziana,
-cukier trzcinowy,
-siemię lniane,
-olej roślinny,
-cynamon,
-kardamon,
-rodzynki,
-soda oczyszczona,
-sól,
-posypka – wiórki kokosowe.
Wartość odżywcza:
Wartość energetyczna: 1063kJ/ 253kcal
Tłuszcz ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone): 8,5 g (5,9 g)
Węglowodany (w tym cukry): 38 g (5,1 g)
Błonnik: 4,6 g
Białko: 4,1 g
Sól: 1,0 g
Przechowywanie:
Naszym chlebkom najlepiej jest w opakowaniu i schowanymi w lodówce. Należy od czas do czasu otworzyć opakowanie żeby nie zgromadziła się w środku wilgoć. Tak przechowywany chleb, odwdzięczy się zachowaniem świeżości przez długi czas.
Jeżeli widzisz, że porcja jest dla Ciebie i tak za duża – pokrój w cienkie kromeczki i zamróź. Najsmaczniejsze są po podpieczeniu w opiekaczu lub rozmrożeniu na patelni.
Wysyłka: wysyłamy produkty od poniedziałku do czwartku. Jeżeli zamówienie zostało złożone do godziny 15:00, wysyłamy kolejnego dnia. W przeciwnym razie, wysyłamy dzień później.
WAŻNE! W naszej piekarni nie używamy żadnych produktów glutenowych niemniej jednak nasze wypieki mogą zawierać śladowe ilości glutenu. W związku z tym, nie są zalecane osobom chorym na celiakię bądź inne choroby, które wymagają całkowitego wykluczenia glutenu.
Bez mąki pszennej, żytniej, owsianej, czy jęczmiennej, bezmleczny, bez gotowych mieszanek, ani ulepszaczy. Doskonały jako zdrowy deser, rozgrzewający, wytwarzany metodą rzemieślniczą (jak domowe ciasto).
Skład:
W każdym chlebie są:
-2 dojrzałe banany,
-mąka gryczana jasna,
-mąka kukurydziana,
-cukier trzcinowy,
-siemię lniane,
-olej roślinny,
-cynamon,
-kardamon,
-rodzynki,
-soda oczyszczona,
-sól,
-posypka – wiórki kokosowe.
Wartość odżywcza:
Wartość energetyczna: 1063kJ/ 253kcal
Tłuszcz ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone): 8,5 g (5,9 g)
Węglowodany (w tym cukry): 38 g (5,1 g)
Błonnik: 4,6 g
Białko: 4,1 g
Sól: 1,0 g
Przechowywanie:
Naszym chlebkom najlepiej jest w opakowaniu i schowanymi w lodówce. Należy od czas do czasu otworzyć opakowanie żeby nie zgromadziła się w środku wilgoć. Tak przechowywany chleb, odwdzięczy się zachowaniem świeżości przez długi czas.
Jeżeli widzisz, że porcja jest dla Ciebie i tak za duża – pokrój w cienkie kromeczki i zamróź. Najsmaczniejsze są po podpieczeniu w opiekaczu lub rozmrożeniu na patelni.
Wysyłka: wysyłamy produkty od poniedziałku do czwartku. Jeżeli zamówienie zostało złożone do godziny 15:00, wysyłamy kolejnego dnia. W przeciwnym razie, wysyłamy dzień później.
WAŻNE! W naszej piekarni nie używamy żadnych produktów glutenowych niemniej jednak nasze wypieki mogą zawierać śladowe ilości glutenu. W związku z tym, nie są zalecane osobom chorym na celiakię bądź inne choroby, które wymagają całkowitego wykluczenia glutenu.
Jeszcze nikt nie ocenił tego ogłoszenia...