Informacje o sprzedawcy:
Pokaż zdjęcia z ogłoszenia
Zakład Przetwórstwa Mleka "VICTUS" z siedzibą w Klementowie to kombinacja tradycyjnych metod produkcji z nowoczesną troską o świeżość i wysoką jakość produktów.
Ser twarogowy półtłusty FRYKAS
Produkowany wyłącznie naturalną metodą o długiej tradycji regionalnej.
Charakterystyczny smak i aromat słusznie kojarzony ze wsią.
Smaczne, wyraziste ziarno twarogowe.
Produkowany ze świeżego mleka poddanego fermentacji.
Stanowi bogate źródło białka oraz wapnia.
Uniwersalny w zastosowaniu.
Masa netto: 500g
Produkowany wyłącznie naturalną metodą o długiej tradycji regionalnej.
Charakterystyczny smak i aromat słusznie kojarzony ze wsią.
Smaczne, wyraziste ziarno twarogowe.
Produkowany ze świeżego mleka poddanego fermentacji.
Stanowi bogate źródło białka oraz wapnia.
Uniwersalny w zastosowaniu.
Masa netto: 500g
Jeszcze nikt nie ocenił tego ogłoszenia...