Witam
Oferuję ocet jabłkowy - robiony przeze mnie, prawdziwie domowym sposobem.
Dzisiaj dużo się mówi o occie jabłkowym. Jest to przyprawa, która leczy i pomaga utrzymać zgrabną sylwetkę ale tylko wtedy, kiedy jest to ocet robiony prawdziwie domowym sposobem.
15 lat temu, moja mama natrafiła na artykuł o occie jabłkowym w jednym z czasopism dla kobiet. Podany był tam również przepis na jego zrobienie. Mama wtedy miała problemy z żelazem i hemoglobiną. Przeczytała o tym, że ocet jabłkowy pomaga na takie rzeczy i spróbowała go zrobić. Mama regularnie zaczęła pić ten ocet rano przed śniadaniem i kiedy zrobiła sobie wyniki, lekarz nie mógł uwierzyć w to co zobaczył. Wyniki miała idealne!
Od tamtej pory ocet jabłkowy produkujemy systematycznie, a po namowie wielu osób postanowiliśmy rozszerzyć produkcję i oferować go innym ludziom.
Do produkcji octu jabłkowego używam swoich jabłek pochodzących z mojego sadu oraz jabłek od sąsiadów i znajomych z pewnych źródeł. Z jabłoni przeważają gatunki - szara reneta i antonówka. Ocet jabłkowy robiony z antonówek jest najzdrowszym octem ze wszystkich, co zresztą potwierdzają znajomi i klienci, że prawdziwie domowy ocet im pomaga. Wśród moich drzew w sadzie stoją ule z pszczołami, widoczne na zdjęciu głównym w tle.
Ocet jabłkowy nie ma daty ważności. Tak samo jak wino, mydło czy np. tytoń - im stoi dłużej tym jest lepszy.
SPOSÓB WYTWARZANIA OCTU:
Składniki w moim occie, potrzebne do jego zrobienia to:
- jabłka,
- woda,
- cukier,
- miód,
- skórka chleba razowego.
Na litr octu jabłkowego przypada 0,8 kg kilograma jabłek!
Żeby zrobić ocet jabłkowy w domu, trzeba poświęcić mu 2 miesiące czasu.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.
Oferuję ocet jabłkowy - robiony przeze mnie, prawdziwie domowym sposobem.
Dzisiaj dużo się mówi o occie jabłkowym. Jest to przyprawa, która leczy i pomaga utrzymać zgrabną sylwetkę ale tylko wtedy, kiedy jest to ocet robiony prawdziwie domowym sposobem.
15 lat temu, moja mama natrafiła na artykuł o occie jabłkowym w jednym z czasopism dla kobiet. Podany był tam również przepis na jego zrobienie. Mama wtedy miała problemy z żelazem i hemoglobiną. Przeczytała o tym, że ocet jabłkowy pomaga na takie rzeczy i spróbowała go zrobić. Mama regularnie zaczęła pić ten ocet rano przed śniadaniem i kiedy zrobiła sobie wyniki, lekarz nie mógł uwierzyć w to co zobaczył. Wyniki miała idealne!
Od tamtej pory ocet jabłkowy produkujemy systematycznie, a po namowie wielu osób postanowiliśmy rozszerzyć produkcję i oferować go innym ludziom.
Do produkcji octu jabłkowego używam swoich jabłek pochodzących z mojego sadu oraz jabłek od sąsiadów i znajomych z pewnych źródeł. Z jabłoni przeważają gatunki - szara reneta i antonówka. Ocet jabłkowy robiony z antonówek jest najzdrowszym octem ze wszystkich, co zresztą potwierdzają znajomi i klienci, że prawdziwie domowy ocet im pomaga. Wśród moich drzew w sadzie stoją ule z pszczołami, widoczne na zdjęciu głównym w tle.
Ocet jabłkowy nie ma daty ważności. Tak samo jak wino, mydło czy np. tytoń - im stoi dłużej tym jest lepszy.
SPOSÓB WYTWARZANIA OCTU:
Składniki w moim occie, potrzebne do jego zrobienia to:
- jabłka,
- woda,
- cukier,
- miód,
- skórka chleba razowego.
Na litr octu jabłkowego przypada 0,8 kg kilograma jabłek!
Żeby zrobić ocet jabłkowy w domu, trzeba poświęcić mu 2 miesiące czasu.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.
Jeszcze nikt nie ocenił tego ogłoszenia...